OMG

Ontvoerd meisje (9 jr) confronteert kidnappers

  1. Newschevron right
  2. Ontvoerd meisje (9 jr) confronteert kidnappers
VIDEO: "Ik heb jullie nooit gevraagd om mij te ontvoeren! Alles wat jullie mij hebben aangedaan, komt nu boven water! Jullie hebben mijn naam in Blessing veranderd en mij gedreigd te vergiftigen!" Zo confronteert de dappere Iyabo Farouk de vrouwen die drie jaar geleden verantwoordelijk waren voor haar ontvoering.

Geslagen

Iyabo werd op zesjarige leeftijd gekidnapt. Ze was op dat moment onderweg naar haar school in de Nigeriaanse hoofdstad Lagos. Iyabo werd aan verschillende mensen verkocht en moest werken als schoonmaakster. In al die jaren heeft niemand naar haar geluisterd: "Iedere keer als ik iemand vertelde dat ik ontvoerd was, werd ik geslagen."

Opgepakt

Het duurde drie jaar voordat de kleine Iyabo gered werd. De ontvoerders werden op heterdaad betrapt, terwijl ze Iyabo aan een nieuw gezin probeerden te verkopen. De politie is inmiddels een klopjacht begonnen naar de leider van de kidnappers. De politie is ondertussen ook op zoek naar de ouders van Iyabo. Het dappere kleine meisje mag bij de politie blijven, totdat haar ouders opgespoord zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie