OMG

Chaos op vliegveld nadat familie per ongeluk niet-ontplofte bom inpakt

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Chaos op vliegveld nadat familie per ongeluk niet-ontplofte bom inpakt

Op een vliegveld in Israël is er complete chaos ontstaan nadat een familie een niet-ontplofte artilleriegranaat probeerde mee te nemen op een vlucht naar huis. Het zou gaan om een souvenir dat een Amerikaanse familie had meegenomen tijdens hun vakantie.

Souvenir

Een souvenir meenemen van vakantie doen meer mensen, maar meestal gaat het dan om een goedkoop shirtje of een sleutelhanger. Deze Amerikaanse familie wilde echter iets bijzonders meenemen uit de Golanhoogten. De douane op het vliegveld in Israël kon dit voorwerp moeilijk missen, waarna er complete chaos opstond op het vliegveld. Toen de beveiliging de artilleriegranaat zag, werd het vliegveld meteen geëvacueerd. Op beelden is te zien hoe mensen onder tafels duiken, terwijl andere het vliegveld uit rennen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevonden door zoon

Het voorwerp zou zijn gevonden door een jonge zoon uit de familie, waarna de ouders het kind toestemming gaven om het mee te nemen. Na onderzoek op het vliegveld bleek dat er geen echt gevaar was, waardoor passagiers weer terug konden komen om hun vlucht te halen.

Ster advertentie
Ster advertentie