OMG

Fajah Lourens wil vrouwen zelfverzekerder maken

  1. Newschevron right
  2. Fajah Lourens wil vrouwen zelfverzekerder maken

Fajah Lourens, de vrouw achter Mykillerbodymotivation, wil vrouwen (en mannen) zelfverzekerder maken. De DJ, producer en sportfanaat, kan zich vanaf vandaag ook schrijfster noemen nu haar boek Killerbody Dieet is uitgekomen.

Fernando sprak haar vanochtend over squats, zelfverzekerdheid en zangeres Anouk: "Ik zou Anouk wel willen trainen."

iedereen wil er goed uitzien

Fajah schreef het boek in vier maanden tijd, maar zelf leeft de ex van Johnny 500 al drie jaar volgens haar eigen dieet. Strakke benen zonder cellulitis zijn het resultaat van haar inspanningen. En nu wil ze andere vrouwen ook sterk maken.

"Je kan wel zeggen dat zelfverzekerdheid van binnenuit komt maar dat is natuurlijk facking bullshit. Je wil er gewoon goed uitzien."

anouk trainen

En als het aan de fanatieke sporter ligt, moet zangeres Anouk er ook aan geloven. Fajah vindt haar een fantastische en sexy vrouw maar toch vindt ze het zonde om te zien dat Anouk wat is aangekomen voordat de zangeres zwanger werd.

"Ik denk dat zij nog mooier is als ze ietsjes slanker is."

nieuwe squat track

De super drukke Fajah heeft tussen het sporten, schrijven en diëten door ook tijd gevonden om een nieuwe track uit te brengen met F1rstman en I Am Aisha. Geheel in stijl van haar leven heet het nummer 'Squat', je weet wel, die oefening waar je strakke billen van krijgt.

Naast heel veel billen, gaat Fajah zelf ook met de billen bloot in de clip. "Ik heb mijn kleren uitgetrokken voor de videoclip", onthulde ze. "Het is allemaal heel classy geworden maar het is heel geil en porno en alles."

Ster advertentie
Ster advertentie