OMG

Shane Kluivert (10) heeft nu al een sixpack om jaloers op te zijn!

foto: Instagram @shanekluivert
  1. Newschevron right
  2. Shane Kluivert (10) heeft nu al een sixpack om jaloers op te zijn!

Shane Kluivert (voor wie hem niet kent: het zoontje van legend Patrick Kluivert) is pas 10 jaar oud, maar voetbalt nu al op hoog niveau. Hij speelt nu voor de jeugdopleiding van FC Barcelona en traint daarom zo'n beetje iedere dag. En dat is te zien: de kleine Kluivert heeft namelijk een sixpack waar je U tegen zegt!

Beste vriend

Shane poste vandaag een foto met zijn beste vriend Arthur, die bij hem in Spanje op bezoek is. De twee staan in hun zwembroek, waardoor we voor het eerst de blote bast van de kleine Shane te zien krijgen.

Eiwitpoeders

Het valt op dat het voetballertje, die op dit moment meer dan 314 duizend volgers op Instagram heeft, helemaal afgetraind is. Ook de volgers van Shane vinden het opvallend hoe zijn buik eruit ziet. "Zie wel een paar blokken daarzo!", zegt Instagrammer @miggimaria en @michiiexl.moc merkt op: "Haha, ze eten eiwitpoeders daar!". Het is slechts een greep uit de tientallen reacties over de afgetrainde 10-jarige.

Shane zelf laat alle commotie over zijn sixpack voor wat het is: hij heeft (nog) geen reactie gegeven op de vele opmerkingen over zijn sixpack.

Ster advertentie
Ster advertentie