OMG

Amerikaans stel na vijftien miskramen toch zwanger van een kindje

foto: GoFundMe
  1. Newschevron right
  2. Amerikaans stel na vijftien miskramen toch zwanger van een kindje

"Een kindje krijgen is het mooiste moment uit je leven", zeggen ouders vaak. Het Amerikaanse stel Brian en Lindsay Vargas wilden na hun huwelijk ook dolgraag een baby. Maar wat ze ook probeerden, het lukte niet. Of toch wel?

alles geprobeerd

Nadat het op de natuurlijke manier niet lukte, gingen de twee tortelduifjes naar de gynaecoloog. Het gaf het middel Clomid mee, dat zorgt voor mee rijpe eicellen. Helaas werkte dit middel niet. Lindsay en Brian besloten over te gaan op kunstmatige inseminatie, waarbij de zaadcellen bij de vrouw worden ingespoten. Het leek te werken, maar na acht weken verloor Lindsay elke keer de vrucht. De twee gaven het niet op en hielden deze methode maar liefst vijf jaar vol!

stoppeN?

Het Amerikaanse stel kreeg teleurstelling na teleurstelling en de gynaecoloog had na vijftien miskramen de hoop al opgegeven. Maar het Amerikaanse stel nog niet. En guess what? Lindsay is nu al langer dan acht weken zwanger, waar het al die vorige pogingen mis ging. De kans is groot dat de twee dus echt een kindje van hun tweeën krijgen!

Ster advertentie
Ster advertentie