OMG

VIDEO: Stel doet bizarre ontdekking over huisgenoten

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Stel doet bizarre ontdekking over huisgenoten

De 28-jarige Sarah uit Nieuw-Zeeland verhuisde met haar vriend in een gedeeld huis, waar ook een ander stel woont. Na een paar maanden kwam het stel erachter dat er dingen werden verplaatst in hun slaapkamer. In eerste instantie dachten ze dat het meisje spullen stal, dus besloten ze om camera's op te hangen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

make-up

De beelden waren veel shockerender dan in eerste instantie werd gedacht. In eerste instantie dacht het meisje dat haar vrouwelijke huisgenoot haar verzorgingsproducten gebruikte. Ze vond namelijk blonde haren in haar borstel, terwijl ze zelf bruin haar heeft. Ook was er af en toe make-up weg.

Poetsen

Op de camerabeelden is te zien hoe het meisje binnenloopt en begint te rommelen in de spullen van het andere meisje, maar het wordt nog erger. Als de jongen binnenloopt, pakt hij de tandenborstel van zijn huisgenoot en gebruikt hij het om zijn edele delen te ''poetsen''.

obsessie

Sarah en haar vriend geloofden niet wat ze zagen. ''Waarom zou iemand zoiets doen? We hebben niets verkeerd gedaan.'' Uiteindelijk confronteerden ze het inwonende koppel met de beelden. De man gaf toe dat hij een obsessie heeft voor tandenborstels en ''het niet kon laten.''

Nieuwe tandenborstel

De volgende dag is het stel verhuisd en hebben ze nieuwe tandenborstel gekocht.

Ster advertentie
Ster advertentie