OMG

VIDEO: Chileense artsen juichen tijdens operatie om penalty

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Chileense artsen juichen tijdens operatie om penalty

Chileense artsen hebben voor ophef gezorgd door een video die woensdagavond online verscheen. Daarin is te zien dat de chirurgen tijdens een operatie naar de voetbalwedstrijd Portugal-Chili keken en dat ze begonnen te juichen op het moment dat keeper Claudio Bravo een penalty stopzette.

Overwinning

Chili versloeg woensdag Portugal met 3-0 en bereikte daarmee de finale van de Confederations Cup. De video van de artsen was één van de vele overwinningsfilmpjes die online verscheen. Het is nog onduidelijk om welk ziekenhuis en welke chirurgen het hier gaat. Volgens lokale media zou het kunnen zijn dat de video in scène is gezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Desondanks noemen Twittergebruikers het gedrag van de artsen "tegen het criminele aan" en "onverantwoordelijkheid op z'n max".

Bruno Mars

Het is niet de eerste keer dat Chileense artsen op dit soort praktijken worden betrapt. September vorig jaar ging een video viral waarin een plastische chirurg tijdens een operatie met zijn assistente zingend en dansend los ging op Treasure van Bruno Mars.

Ster advertentie
Ster advertentie