OMG

Zoon van The Game zamelt geld in voor politieagent

  1. Newschevron right
  2. Zoon van The Game zamelt geld in voor politieagent

The Game en zijn zoon hebben in een dag tijd bijna 50.000 Amerikaanse dollar opgehaald voor een politieagent. Het gaat om de 'blanke' agent Tommy Norman, die zich actief inzet voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Een bijzonder gegeven, gekeken naar al het nieuws omtrent politiegeweld.

Het doel was om 10.000 dollar op te halen, maar daar zijn ze ver overheen gegaan. De eerste 1000 dollar werd gedoneerd door The Game. Maar waarom heeft hij zelf niet gewoon een groot bedrag gegeven aan Tommy? Dat heeft de rapper haarfijn uitgelegd op zijn Instagram:

"Yes, I could've given the 10k myself but that would've stolen te joy out of my sons idea & his commitment & dedication for something & someone he felt touched by."

Trots

De 36-jarige vader is trots dat zijn zoon dit initiatief heeft genomen. "Not only am I proud of my son for taking this initiative, I'm thankful that I've raised him with such a pure heart regardless of the negativities he's seen me over come."

Money to blow

Wat er met het geld wordt gedaan? De bedoeling is dat politieagent Tommy zich daardoor nog beter kan inzetten voor die specifieke gemeenschap. Bijvoorbeeld door het aanschaffen van speelgoed, eten & drinken en andere dingen die nodig zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie