OMG

Online ontmoeting tussen naamgenootjes leidt tot ultieme bromance

  1. Newschevron right
  2. Online ontmoeting tussen naamgenootjes leidt tot ultieme bromance

Ben jij online wel eens iemand tegengekomen met precies dezelfde naam? Misschien moet je diegene maar eens een berichtje sturen, want er kan iets heel moois uit voortkomen! Dit gebeurde ook bij twee Samuel Mitchells, die dankzij een berichtje nieuwjaar samen hebben doorgebracht.

Berichtjes

De 19-jarige Australische Samuel Mitchell kwam op Facebook een naamgenootje uit Londen tegen. Hij besloot hem een vriendschapsverzoek te sturen. Na een kort chatgesprek nodigde de broer van de Australiër het naamgenootje uit om nieuwjaar te komen vieren in Launceston.

Bromance

De uitgenodigde Sam wist niet zeker of het serieus was, maar vloog toch. Sam en zijn vrienden kwamen hem ophalen op het vliegtuig en besloten er gelijk een goed feestje van te maken. Ze speelden verschillende drankspelletjes, zoals beerpong en een emmerrace. Om het nieuwe jaar goed te beginnen, deelden de naamgenootjes een kus uit om middernacht. Daarna hebben ze weer afscheid genomen, maar Sam en Sam zijn nog steeds erg close. Eén van de jongens is zelfs op zoek naar een baan bij de ander in de buurt.

Ster advertentie
Ster advertentie