OMG

Man met 225 handtekeningen van celebs op rug wil record neerzetten

  1. Newschevron right
  2. Man met 225 handtekeningen van celebs op rug wil record neerzetten

Guinness World Records staat vol met opvallende en bijzondere menselijke records. Een persoon die misschien binnenkort ook vernoemd wordt in het boek, is Instagrammer Funky Matas. Hij liet zijn rug tatoeëren door 225 celebrities en hoopt daarmee een officieel record te scoren.

Rug

De 31-jarige man uit Florida, die eigenlijk Jorge Matas heet, is zelf tattoo-artist en wilde graag een record behalen. Al snel kwam hij op het idee om zijn rug te laten tatoeëren door allerlei anderen. Eerst wilde hij dat door zijn vrienden laten doen, maar later bedacht hij dat het nog veel leuker zou zijn om allerlei handtekeningen van celebs te op zijn rug te verzamelen.

Celebs

De rug van Funky werd de afgelopen jaren getatoeëerd door onder andere Will Smith, Chris Rock, Mike Tyson en Samuel L. Jackson en Usain Bolt. Ook heeft hij een tattoo van de stemacteur van SpongeBob SquarePants. Aan Daily Mail vertelt Funky dat hij van geen een handtekening spijt heeft: "Als je mijn rug hebt getekend, komt dat omdat je me op een bepaalde manier hebt geïnspireerd of doordat we een bijzonder moment gedeeld hebben."

Record

Funky heeft inmiddels een aanvraag gedaan bij het Guinness World Records, maar moet nog een reactie ontvangen of hij een officieel record heeft gescoord.

Ster advertentie
Ster advertentie