OMG

Foto waarop Travis Scott vreemd zou gaan, blijkt grap van YouTuber

foto: ChristianAdamG
  1. Newschevron right
  2. Foto waarop Travis Scott vreemd zou gaan, blijkt grap van YouTuber

Een paar dagen geleden dook er een foto op van iemand die verdacht veel op Travis Scott leek, zie zoende met een andere vrouw dan Kylie Jenner. Heel veel websites schreven erover, maar die foto blijkt helemaal nep te zijn! Degene die je ziet is YouTuber Christian Adam, een twintigjarige jongen die op de Bahama's leeft, een prank wilde uithalen en nu geniet van alle aandacht die het hem oplevert.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Amusement boven waarheid

Op Instagram schrijft Christian: "Gotchu internet! #Blackmendontcheat." Vervolgens probeert hij zijn ass te redden met een disclaimer waarin het volgende staat: "Deze video is niet gemaakt met als doel om een relatie te verpesten." In de video zegt Adam dat mensen niet geïnteresseerd zijn in de waarheid, maar wel in amusement. Hij doet er lacherig over, maar het had wel de relatie van Kylie en Travis kunnen kosten.

Echte relaties

Kylie Jenner kan niet lachen om de actie van Adam en schrijft op Insta Stories dat ze zelfs bang begint te worden van het internet: "Ik weet niet of dit echt een sociaal experiment is voor sommigen, maar het gaat hier om echte mensen, echte relaties en een echt gezin. Gelukkig is mijn relatie sterk genoeg, maar dit loopt uit de hand. Het internet maakt me soms echt bang."

Walgelijk

Leuk geprobeerd Adam, maar wie aan Kylie komt, komt ook aan haar zus. Kim Kardashian maakt hem nu met de grond gelijk op Twitter en wie weet wat de Kardashian-advocaten met hem gaan doen: "Ik vind het vreselijk dat ik hier aandacht aan besteed, maar het is absoluut walgelijk dat je het grappig om te dollen met Travis & Kylie die net samen een gezin hebben gesticht. Dit is echt schadelijk voor relaties en gezinnen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie