OMG

Man vangt gevallen telefoon uit de lucht tijdens achtbaanritje

foto: YouTube: sirsammy 15
  1. Newschevron right
  2. Man vangt gevallen telefoon uit de lucht tijdens achtbaanritje

Als je in een achtbaan stapt, zijn er vaak twee grote angsten die door je hoofd spoken. Ten eerste dat het karretje het op tientallen meters hoogte begeeft en ten tweede dat er iets uit je zak vliegt terwijl je met 130 km per uur door de lucht raast. Gelukkig zijn er in het tweede geval mensen, of beter gezegd ninja's, zoals de Nieuw-Zeelandse Samuel Kempf. Die ving namelijk - alsof het niks is - een iPhone uit de lucht tijdens een achtbaanritje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goede reflexen

Samuel was in het pretpark Port Aventura in Spanje. Daar staat een van de hoogste en snelste achtbanen van Europa: de Shambhala gaat 134 km per uur en bereikt een hoogte van 76 meter. Waar de meeste mensen tijdens zo'n ritje vooral bezig zijn met de longen uit hun lijf schreeuwen, had Samuel tijd genoeg om behendig de gevallen telefoon uit de lucht te grijpen.

Pech

Als een ware held viert Samuel de rest van de rit de vangst. De video is in een paar dagen tijd al bijna vijf miljoen keer bekeken. Lullig, maar waar: later die dag verloor Samuel zelf zijn Apple-horloge in een andere attractie en helaas was daar geen ninja om hem te hulp te schieten.

Ster advertentie
Ster advertentie