OMG

Celebs betalen de begrafenis van Nigel (15) en dit is waarom

foto: Facebook: Camika Quintay
  1. Newschevron right
  2. Celebs betalen de begrafenis van Nigel (15) en dit is waarom

Verschillende celebrities hebben de handen ineengeslagen om financiële steun te bieden aan een moeder uit Alabama die haar 15-jarige zoon verloor. Onder andere Ludacris, Dwayne Wade, Gabrielle Union en Janelle Monae hebben een bijdrage geleverd aan de uitvaartkosten.

Niet normaal

Nigel Shelby pleegde op 18 april zelfmoord. De tiener werd volgens zijn moeder ernstig gepest op school, omdat hij homo was. Hierdoor had hij moeite om zichzelf te accepteren en leed hij aan depressies. "Nigel was een schat. Hij hield van iedereen en wilde altijd helpen. Hij was een engel", vertelt zijn moeder aan ABC News. "Hij vroeg me soms: 'Mama, waarom ben ik niet normaal?' en dan zei ik: 'Schat je bent normaal. De keuze van wie je houdt heeft niks te maken met de persoon die je bent'."

Haatdragend

Het nieuws is bij veel Amerikanen hard aangekomen. Verschillende artiesten deelden het verhaal op social media. Ook Justin Bieber wijdde er een Insta-post aan. "Dit is verschrikkelijk", schreef hij. "Ik snap niet hoe mensen zo onnozel en haatdragend kunnen zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Begrafenis

De tante van Nigel startte vorige week een crowdfundingactie om de kosten van zijn begrafenis te dekken. Het doel stond op 26.000 dollar, maar uiteindelijk werd er bijna 40.000 dollar opgehaald. Een groot gedeelte daarvan is afkomstig van celebrities. Met het geld hebben de nabestaanden een mooie uitvaart voor Nigel geregeld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie