OMG

Lichaam Britse man na 10 jaar gevonden in diepvriezer voormalige pub

foto: Metropolitan Police
  1. Newschevron right
  2. Lichaam Britse man na 10 jaar gevonden in diepvriezer voormalige pub

Het lichaam van een 70-jarige Brit is 10 jaar na zijn verdwijning gevonden in een diepvriezer van voormalige Engelse pub in Oost-Londen. De politie vond het lichaam van Roy Bigg op 15 oktober vorig jaar, maar maakt het nu bekend omdat de onderzoekers op zoek zijn naar mensen die de man hebben gekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Roy Bigg

In oktober 2021 waren bouwvakkers aan het werk in een gebouw waar vroeger een pub zat die Simpson's Wine Bar heette. Extra opmerkelijk aan de vondst is het feit dat het gebouw aan een politiebureau vastzit. De menselijke resten van Bigg lagen in een diepvriezer in de kelder van de pub. Het lichaam kon via een tand worden geïdentificeerd als dat van Bigg, maar de doodsoorzaak is onduidelijk.

Verdwijning

Bigg verdween in februari 2012. Uit onderzoek is gebleken dat hij ongeveer 70 was toen hij stierf. "We denken dat Roys lichaam een aantal jaren in de diepvriezer heeft gelegen", laat detective Allen van de politie weten. "Door te praten met mensen die hem kenden, kunnen we niet alleen zijn levensstijl en gewoonten bepalen, maar ook wanneer hij voor het laatst is gezien."

"Het maakt niet uit of het lang geleden is dat je hem kende, of dat je hem slechts kort hebt gekend, alle informatie kan van groot belang zijn voor ons onderzoek", voegt de politie daaraan toe.

Ster advertentie
Ster advertentie