OMG

Fetty Wap inspireert elfjarige fan om geen kunstoog meer te dragen

  1. Newschevron right
  2. Fetty Wap inspireert elfjarige fan om geen kunstoog meer te dragen

Fetty Wap inspireert! De elfjarige Jayden Burgos draagt al zijn hele leven een kunstoog. Maar Trap Queen-rapper Fetty heeft daar verandering in gebracht. Hij staat bekend als de artiest met één oog en dat stimuleerde Jayden om zijn eigen oogprothese eruit te laten halen. Een ontmoeting met zijn idool kon natuurlijk niet ontbreken! Jayden verloor zijn rechteroog twee weken na zijn eerste verjaardag. Hij leed aan een zeldzame vorm van oogkanker genaamd retinoblastoma.

1 + 1 = 2

De 24-jarige rapper nam contact op met Jayden na een Facebookbericht van de moeder van het tienjarig jongetje. Fetty Wap nodigde hem uit tijdens een concert en haalde Jayden on stage. Daarvoor hadden ze ook al een liefdevolle ontmoeting backstage.

De moeder van de kleine man noemt de meet & greet onvergetelijk. Dat schrijft ze op haar Instagram-account. "I have to share the best two moments for me tonight...Hearing Fetty telling Jayden to 'stay different, stay living, enjoy life' and Jayden telling us when he first saw Fetty coming up the stairs his 'nervousness got released' he was so happy to see Fetty he just got up and hugged him.

Check de andere posts hieronder in chronologische volgorde.

Ster advertentie
Ster advertentie