OMG

Politie met spoed naar 'schreeuwende buurvrouw', blijkt bevalling

foto: Instagram @politiedennis
  1. Newschevron right
  2. Politie met spoed naar 'schreeuwende buurvrouw', blijkt bevalling

De Utrechtse politie ging vannacht met loeiende sirenes op weg naar een melding over een schreeuwende vrouw, maar het bleek gelukkig minder ernstig dan gedacht: de vrouw in kwestie was aan het bevallen.

verschrikkelijke pijn

Een buurvrouw hoorde in het huis naast haar al een uur lang enorm geschreeuw en vertrouwde het niet. Ze belde de politie, met de boodschap dat ze de vrouw al een uur hoorde schreeuwen en dat het klonk alsof ze verschrikkelijke pijn had.

heftig

Toen de agenten op de plaats van bestemming - de Biltstraat in Utrecht - aankwamen, hoorden ze direct ook het geschreeuw waar de vrouw het over had. Het klonk heftig en de agenten gingen op onderzoek uit.

'overlast'

Al snel bleek dat de melder gelijk had. Haar buurvrouw had inderdaad enorm veel pijn, maar niet omdat ze was gevallen of mishandeld: ze was aan het bevallen!

"Toen we aanbelden bij de woning waar de ‘overlast’ vandaan kwam, legde de bevallingsfotograaf uit wat er aan de hand was. En dat daarbij geen politieondersteuning nodig was”, vertelt agent Dennis op Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie