OMG

Cute! Dit kleine meisje heeft precies hetzelfde witte plukje haar als haar moeder

  1. Newschevron right
  2. Cute! Dit kleine meisje heeft precies hetzelfde witte plukje haar als haar moeder

Familieleden lijken wel vaker op elkaar, maar dit kleine meisje heeft wel een hele bijzondere gelijkenis met haar moeder. Brianna Worthy en haar dochtertje MilliAnna hebben namelijk precies hetzelfde witte plukje haar. En het is prachtig!

UNIEK

Het meisje werd geboren met poliosis. Hierbij heeft een bepaald gebied op je hoofd geen pigment, zowel in het haar als de omliggende huid. Poliosis heeft geen verdere gevolgen en komt vaak voor bij mensen die volledig gezond zijn. Moeder Brianna is zelf heel erg trots op het plukje, maar wordt soms wel moe van de vele vragen.

''Ik wil mijn dochter opvoeden en haar duidelijk maken dat ze prachtig is. Ze moet weten dat ze niet moet luisteren naar gemene opmerkingen van sommige mensen.''

ERFELIJK

De 23-jarige moeder weet niet precies hoe ver het erfelijke kenmerk teruggaat. Haar grootmoeder was geadopteerd en heeft haar biologische moeder nooit ontmoet. Haar moeder en oma hebben wel dezelfde witte pluk, maar de zus van Brianna niet. Ze had dan ook niet verwacht dat haar dochter het zou krijgen.

''Toen ze na haar geboorte op mijn borst werd gelegd en ik zag het, was ik ontzettend blij.''

Ster advertentie
Ster advertentie