OMG

Chinese vader en zoon vallen samen af en delen hun transformatie

  1. Newschevron right
  2. Chinese vader en zoon vallen samen af en delen hun transformatie

Heb jij het goede voornemen om in 2018 wat kilo's kwijt te raken? Misschien is deze Chinese familie dan een kleine inspiratiebron voor je. De 32-jarige fotograaf Jesse besloot samen met zijn vader af te vallen en deelde foto's van de indrukwekkende transformatie.

Begin

Het begon allemaal toen Jesse's moeder besloot bij hem en zijn zwangere vrouw te gaan wonen. Ze wilde graag zorgen voor de aankomende moeder. Jesse zag dit als een kans om ook meteen zijn vader uit te nodigen om bij hen te komen wonen.

verslaafd

Zijn vader was op dat moment verslaafd aan alcohol. Jesse wilde hem graag helpen om weer gezond te worden. Daarom begon hij met zijn vader aan een programma om gewicht te verliezen. Zo zou zijn vader niet alleen afvallen, maar misschien ook zijn plezier in het leven terugkrijgen.

sporten

Samen volgden ze een sportschema van zes maanden. Eerst begonnen ze met snelwandelen, later gingen ze ook hardlopen en fitnessen. De resultaten hielden ze nauwkeurig bij met foto's.

Voor en na

Inmiddels is het programma afgelopen, maar dat betekent niet dat vader en zoon weer zijn gestopt met sporten. Het fitnessregime hoort nu namelijk helemaal bij het leven van vader en zoon. Aan de foto's is te zien welke mooie resultaten de twee hebben geboekt. Het mooiste vindt Jesse echter om te zien dat zijn vader een man met zelfvertrouwen is geworden.Ster advertentie
Ster advertentie