Naar homepage
OMG

Geterroriseerde eigenaresse ijssalon wordt vervolgd voor mishandeling

bron: NH Nieuws
  1. Newschevron right
  2. Geterroriseerde eigenaresse ijssalon wordt vervolgd voor mishandeling

Het is toch bijna niet te geloven! De eigenaresse van het Hilversumse ijssalon 't Perronnetje, die afgelopen zomer belaagd werd door hangjongeren, wordt door het Openbaar Ministerie vervolgd voor verdenking van mishandeling. "Ik ben sprakeloos", dat was de reactie die de 37-jarige Gilly Emanuels bij NH Nieuws.

Daar komt ook nog bij dat de eigenaresse eerder deze week juist had besloten om te stoppen met haar ijssalon. In een Facebookpost vertelt ze uitgebreid waarom.

huh?!

Gilly was nog niet van de vervolging op de hoogte toen NH Nieuws bij haar langsging. "Dan weet u meer dan ik, ik ben verbaasd." Het enige wat de eigenaresse wil, is rust en ze moet dit nieuws dan ook even laten bezinken. Het OM had haar advocaat er al wel over ingelicht, maar die moest het nog aan haar vertellen.

Naast de Surinaamse vrouw, wordt ook een 18-jarige man vervolgd op verdenking van belediging.

weirdest shit ever

Dit lijkt wel de omgekeerde wereld. Het waren namelijk de hangjongeren die Gilly's ijssalon terroriseerden. Zo kreeg ze onder andere 'Wat moet je, kankerzwarte!' te horen, werd haar ruit ingegooid en vond ze een met poep besmeurde Surinaamse vlag voor de deur. Maar hulp, ho maar. Toen de vrouw besloot het heft in eigen handen te nemen met een stok, is Gilly in een duw- en trekpartij is beland met de jongeren die voor zware overlast zorgden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie