OMG

Schoonmaker vindt vos op derde verdieping studentenhuis

foto: Google Maps
  1. Newschevron right
  2. Schoonmaker vindt vos op derde verdieping studentenhuis

Een schoonmaker heeft een vos ontdekt in een internationaal studentenhuis in Brussel. Niet op de begane grond, maar op de derde verdieping. De man was bezig met schoonmaken toen hij in de woonkamer/keuken het dier weg zag duiken.

eten

Het is niet bekend hoe de vos precies in de woonkamer van het studentenhuis terecht is gekomen. Het studentenhuis staat namelijk midden in de stad. Hoogstwaarschijnlijk had de vos honger. En dieren die honger hebben, gaan op zoek naar voedsel. Op een onbewaakt moment is de vos waarschijnlijk via de voordeur en de trap naar boven geslopen. Volgens de schoonmaakdienst was de vos al langer binnen in het pand. Er is namelijk naast urine ook een foetus van een baby vos gevonden.

vangen

De vos zat onder de tafel, verscholen achter een stoel. Uiteindelijk is bange dier door een speciaal interventieteam van de Brusselse brandweer gevangen, omdat dit team gespecialiseerd is in het vangen van dieren. De vos is naar een asiel gebracht, voordat het dier weer terug wordt uitgezet in de natuur.

Ster advertentie
Ster advertentie