OMG

2 Chainz bezoekt bejaardentehuis voor steenrijke oudjes

foto: Videostill VICELAND
  1. Newschevron right
  2. 2 Chainz bezoekt bejaardentehuis voor steenrijke oudjes

Klagen jouw ouders nu ook al dat jij ze nooit in een bejaardentehuis mag dumpen? Dan hebben ze vast nog niet gekeken naar het bejaardentehuis waar rapper 2 Chainz kortgeleden op bezoek ging. Dit seniorenverblijf is namelijk bestemd voor steenrijke oudjes, die iedere maand 13.000 dollar betalen voor hun verblijf. Maar dan heb je ook wat!

Tapijt van versace

VICELAND plaatste een video van het bezoek van de rapper. Geen muf tapijt en sompige groenten met oude aardappeltjes op het menu in dit bejaardentehuis, maar kroonluchters, tapijt van Versace, een theater, zwembad en een sportschool om de senioren te vermaken. Het bejaardentehuis kostte meer dan 100 miljoen dollar om te bouwen.

Daarnaast is het optrekje heel diervriendelijk: er is zelfs een happy hour voor huisdieren ingelast, waar ze extra liefde krijgen via speelgoed en snoepjes.

wachtlijst

Wie denkt dat er geen bejaarde op de wereld is die zoveel geld zou betalen op hun oude dag heeft het mis: het bejaardentehuis zit helemaal vol met 250 vaste gasten. Op dit moment is er zelfs een wachtlijst voor senioren die het wel zien zitten hun laatste jaren in rijkdom door te brengen.

geen straf

2 Chainz ontmoet twee inwoners van het complex, Norman en Pearl, die vertellen wat er nou zo leuk is aan wonen in 'The Palace'. Maar ook zonder hun uitleg kunnen wij ons best voorstellen dat het absoluut geen straf is hier je laatste jaartjes mee te maken...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie