Naar homepage
OMG

Man bouwt racebaan om eigen huis heen

bron: youtube/NZ DRIFT LIFE CHANNEL
  1. Newschevron right
  2. Man bouwt racebaan om eigen huis heen

De omgeving van je huis herinrichten kan leuk zijn, maar Takeshi Turaya gaat daar heel ver in. De Japanner die tegenwoordig in Nieuw-Zeeland woont, bouwde niet even een veranda of een schuurtje. Hij heeft gewoon een racebaan om zijn huis aangelegd. Altijd handig, totdat je een keer uit de bocht schiet en in je keuken terechtkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Driften in je achtertuin

Er bestaat een verhoogde kans dat Takeshi Turaya uit een bocht vliegt, want hij houdt van driften. De 37-jarige man rijdt rond in een snelle Nissan Skyline 370 GT, dus die bochten gaat hij waarschijnlijk niet langzaam nemen.

Kosten

De nieuwe baan laten aanleggen zou Takeshi 20.000 dollar gaan kosten, maar dat had de Japanner niet. Daarom besloot hij de baan zelf aan te leggen met wat racefanaten uit de buurt. Ze hebben gerecycled asfalt gebruikt en dat scheelde hem uiteindelijk 12.000 dollar!

KINDERACHTIGER DAN DE KIDS

De enige die niet kan lachen om de racebaan is de vrouw van Takashi. Ze zegt dat haar man kinderachtiger is dan hun dochtertjes. "Als je je gezonde verstand gebruikt, bouw je toch geen racebaan om je huis heen? Hij is al vader, maar nog altijd onvolwassen." Toch ziet ze ook wel de positieve kanten van de racebaan: "Als hij niet aan het rondrijden is, kunnen de kinderen fietsen op de baan. Nu hoeven we niet meer naar een park te gaan."

Ster advertentie
Ster advertentie