OMG

Amerikaan aangeklaagd omdat hij met overleden moeder en broer samenwoonde

foto: YouTube Hezakya Newz & Music
  1. Newschevron right
  2. Amerikaan aangeklaagd omdat hij met overleden moeder en broer samenwoonde

De Amerikaan Robert James Kuefler liet zijn overleden moeder en tweelingbroer een jaar lang in zijn huis liggen. Nee dit is geen grap, echt een jaar! Na een tip van de buren is de man gearresteerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevonden

De politie vond de dode moeder op zolder. Van haar was alleen nog een skelet over. Roberts broer lag bijna gemummificeerd in de kelder. Allebei zijn ze op een natuurlijke manier doodgegaan. Eerst dacht de politie dat Robert zijn familieleden had vermoord, maar na onderzoek bleek dat niet waar te zijn. Robert was onschuldig en werd dus vrijgelaten.

verplaatst

Roberts broer is niet in de kelder overleden, maar op de gang. Kuefler heeft het lichaam van zijn broer dus verplaatst. Daar had hij wel een hele logische verklaring voor: "Mijn broer lag in de weg". Door de rare actie is Robert opnieuw aangeklaagd. Dit keer voor de verstoring van de plek waar iemand is overleden. Het is namelijk verboden om een dode te verplaatsen. Raar feitje: Robert was niet aangeklaagd als hij zijn broer had laten liggen.

trauma

Hij was zwaar getraumatiseerd door de dood van zijn moeder en zijn broer. Daardoor heeft Robert de lichamen in het huis laten liggen. Volgens zijn advocaat hadden zijn broer en zijn moeder niks geregeld voor de begrafenissen. Robert was te emotioneel om het zelf te regelen.

Ster advertentie
Ster advertentie