logo
OMG

Liverpool-fans maken Aziatische man belachelijk en gooien hem in fontein

bron: twitter/foromdm0
  1. Newschevron right
  2. Liverpool-fans maken Aziatische man belachelijk en gooien hem in fontein

Barcelona en Liverpool nemen het vanavond tegen elkaar op in de halve finale van de Champions League. De eerste wedstrijd staat mooi op papier, maar buiten het stadion gebeuren er minder leuke dingen. Er gaat nu een video rond van een groepje Liverpool-supporters die een Aziatische man in Barcelona treiteren en zelfs in een fontein duwen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mr. Miyagi

Een groepje fans van Liverpool gooit een man die gewoon bij een fontein zit, in het water. Als de woedende man uit de fontein loopt en de supporter die hem duwde confronteert, wordt hij Mr. Miyagi genoemd. Een andere supporter begint ineens buigingen te maken. Mr Miyagi is de karateleraar die acteur Pat Morita speelde in de Karate Kid-films uit de jaren negentig.

Onderzoek

Liverpool heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar deze gebeurtenissen in Barcelona en probeert de daders in samenwerking met de Engelse en Spaanse autoriteiten te identificeren. "Dit soort gedrag is absoluut onacceptabel en wordt niet getolereerd," schrijft de club in een officieel statement.

Niet de eerste

Deze man was overigens niet de enige persoon die in de fontein werd gegooid. Deze misselijkmakende grap werd een dag eerder ook al uitgehaald met een andere man die toevallig in de buurt van het water stond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie