OMG

Single man zoekt date in supermarkt: "Ik heb geen kinderen, rijbewijs, auto of veel geld"

  1. Newschevron right
  2. Single man zoekt date in supermarkt: "Ik heb geen kinderen, rijbewijs, auto of veel geld"

Als nieuwe Nederlander moet het lastig zijn om een goede date te scoren. En als Tinder, Happn of andere datingsites je niets zeggen, dan probeer je het gewoon 'old skool' style: op een prikbord in de supermarkt. Niets ergs aan zou je denken, als de single man zijn 'verleidende' tekst niet steeds minder aantrekkelijk werd en niet alleen door zijn lachwekkend Engels.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik wil een relatie etc"

De Amerikaanse comedian Greg Shapiro vond dit briefje in Amsterdam-West van de 54-jarige 'Amarillio'. De geboren Nederlander zegt op zoek te zijn naar een vrouw (of vrouwen).

"Ik mis nog één ding(en). Een vrouw. Ik wil een relatie etc. met een single hetero etc vrouw in Amsterdam. Paar voorbeelden: een vrouw dat heeft een mooi gezicht. Een vrouw dat niet tot lang is. Ik heb geen kinderen, noch een rijbewijs, auto of veel geld."

Gebruiksaanwijzing

Liefde draait dan misschien niet om materialisme, maar een klein beetje vertrouwen moet er wel in zitten. Deze Don Juan laat echter niets aan het toeval over en geeft zijn potentiële droomvrouw uitgebreide gebruiksaanwijzing over hoe een telefoon werkt.

"Als de lijn bezet is, probeer het nog een keer. Als je de voicemail hoort, hoor je Nederlandse stemmen. Wanneer dat stopt, spreek een bericht in. Praat duidelijk."

Hoe de Amsterdam-Wester eruit ziet, blijft nog wel een mysterie.

"Ik lijk latino of midden-oosters, afhankelijk van welke vreemdeling op mij afstap."

Misschien had de vrijgezel met alleen die tekst wel de meeste kans gemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie