OMG

Collega's kopen auto voor werknemer die elke dag 16 kilometer naar werk moet lopen

  1. Newschevron right
  2. Collega's kopen auto voor werknemer die elke dag 16 kilometer naar werk moet lopen

De 19-jarige Derrick Taylor loopt elke dag 16 kilometer om naar zijn werk en weer terug naar huis te komen. Hij werkt bij een bedrijf dat pakketjes bezorgt en betaalt met het verdiende geld de rekeningen van zijn zieke moeder. Zijn collega's besloten de harde werker te helpen, zodat hij niet meer elke dag naar zijn werk hoeft te lopen.

lopen

Derrick werkt al sinds zijn veertiende, zodat hij zijn zieke moeder kan ondersteunen. Hij moet soms al om 4 uur beginnen en loopt dan midden in de nacht 8 kilometer naar zijn werk. Derrick heeft wel een rijbewijs, maar kan geen auto betalen.

cadeau

Zijn collega's bieden vaak aan om hem een lift te geven. Maar hij weigert dit meestal, omdat hij te trots is en niemand lastig wil vallen. Zijn collega's besloten daarom de koppen bij elkaar te steken om hem te helpen. Ze gaven hem een jeep om hem te belonen voor zijn harde werk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

overweldigd

In een interview met Dailymail vertelt Derrick dat hij overweldigd is door de vrijgevigheid van zijn collega's: "Niemand heeft ooit zoiets voor mij gedaan. Ik moest ervan huilen en ik ben eigenlijk niet iemand die snel zijn emoties laat zien."

Ster advertentie
Ster advertentie