OMG

Cardi B legt bij Ellen DeGeneres uit waarom ze twerkend op Coachella stond

  1. Newschevron right
  2. Cardi B legt bij Ellen DeGeneres uit waarom ze twerkend op Coachella stond

Cardi B's carrière blies vorig jaar op na het succes van Bodak Yellow, maar sinds de bekendmaking van haar zwangerschap is ze niet meer te stoppen. Op Coachella ging de femcee helemaal los en stond ze twerkend op het podium met YG. Bij Ellen DeGeneres vertelde ze wat het idee achter de twerk was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

coachella

Coachella was echt huge voor Cardi. Ze had in eerste instantie niet door hoe groot het festival is, maar zodra ze die realisatie kreeg, ging ze er volledig voor. Kehlani, YG, G-Eazy, Chance the Rapper en 21 Savage stonden met haar op het podium en bouwden een echt feestje. Vooral YG! Toen de rapper het podium opkwam en met Bardi She Bad deed, kwam ze helemaal los en stond ze op het hele nummer te twerken.

"Ik wilde de wereld gewoon laten zien hoe ik überhaupt zwanger ben geraakt."

strippen

Naast de verhalen van haar wilde Coachella-optreden kwam tijdens de talksshow ook Cardi's jeugd aan bod. Ze vertelde verhalen over haar schooltijd en waarom ze begon met strippen. Ellen vraagt of ze het strippen leuk vond en haar antwoord was: "Hell yeah! Mensen verwachten dat ik een hekel aan die tijd heb. Ik raad het niemand aan, want het is niet voor iedereen, maar het betaalde wel m'n rekeningen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie