OMG

Hoogzwangere danseres showt salsa moves in dansvideo's

  1. Newschevron right
  2. Hoogzwangere danseres showt salsa moves in dansvideo's

Gemma Marin is een 30-jarige Spaanse actrice en danseres uit Los Angeles. Dansen is haar leven en ook nu ze in verwachting van haar eerste kindje is, neemt ze geen pauze. Op haar Instagram plaatst Gemma regelmatig dansvideo's waarin ze laat zien dat ze ook nu ze hoogzwanger is, nog steeds helemaal los kan gaan. Soms danst ze solo en soms samen met haar vriend Israel Duffes, een professionele boxer uit Panama.

"Alles wat ik met mijn baby in mijn buik doe, voelt geweldig, omdat ik dan alles met haar kan delen."

salsa

In een interview met Cosmopolitan vertelt ze dat ze haar dansskills heeft kunnen behouden door veel te oefenen en door te blijven trainen. Zelfs toen ze al vijf maanden zwanger was ging ze nog naar de gym. Nu ze bijna uitgerekend is, heeft ze wel wat meer pijntjes. Het dansen wordt daardoor moeilijker, maar dansstijlen als salsa en merengue lukken haar nog steeds.

work-out

Dansen met een baby in je buik is volgens Gemma niet alleen maar lol. Het is een zware work-out. Gemma is sneller buiten adem en sommige pasjes zijn onmogelijk: "Ik probeer wel eens mijn taille te bewegen en dan kom ik erachter dat ik geen taille meer heb!" Als Gemma aan het dansen is, voelt ze de baby altijd bewegen en schoppen. Maar dat is niet raar, want: "Ze is altijd aan het bewegen en schoppen. We weten dat we het moeilijk gaan krijgen als ze geboren is!"

Ster advertentie
Ster advertentie