OMG

VIDEO: de 23-jarige Karla was vier jaar lang seksslaaf van ruim 40.000 cliënten

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: de 23-jarige Karla was vier jaar lang seksslaaf van ruim 40.000 cliënten

"Je ziet me nu met een lach op mijn gezicht, maar als ik terugdenk aan die periode, doet het veel pijn." De nu 23-jarige Karla Jacinto dacht op haar twaalfde dat ze de liefde van haar leven had gevonden. Maar dat werd haar grootste nachtmerrie: de toen Mexicaanse puber werd slachtoffer van mensenhandel. "Tijdens die vier jaren werd ik gedwongen om toe te geven aan elke seksuele fetish denkbaar van meer dan 40.000 cliënten."

Naar Karla's eigen schatting gingen er ongeveer 30 mannen per dag over haar heen. En dat zeven dagen per week, vier jaar lang. Je zou denken dat haar lichaam inmiddels helemaal kapot is. Maar tegenwoordig zet de ontsnapte jonge vrouw zich in als activist. Ze liet haar verhaal horen aan CNN.

Eén pot nat: de politie

Karla begon met prostitueren in Guadalajara. "Mannen lachten me uit, omdat ik aan het huilen was." Maar het werd nog erger. Toen de politie een keer een inval deed in één van de hotels, dacht ze dat haar nachtmerrie eindelijk voorbij was. Maar de 30 agenten waren stuk voor stuk viezerikken die ook misbruik maakten van de jonge meisjes in het hotel.

Ster advertentie
Ster advertentie