OMG

NoPhone: Nooit meer bellen, appen of foto's maken

  1. Newschevron right
  2. NoPhone: Nooit meer bellen, appen of foto's maken
Wat moet je met een smartphone als je geen selfies kunt maken, niet kan bellen en zeker niet appen? Helemaal niets! Daarom zijn de bedenkers van de NoPhone zo succesvol. Met de NoPhone heb je het gevoel dat er een telefoon in je broekzak zit, alleen gaat deze nooit af en kan jij dus in alle rust blijven doen wat je al deed.Reviews

Met grappige gebruikersreviews proberen ze de NoPhone aan de man te helpen:
- "Dankzij de NoPhone heb ik al een week geen berichtjes in dronken toestand gestuurd naar mijn ex-vriendje!"
- "Vroeger sliep ik met een telefoon in handen. Na een nachtmerrie vond ik mijn telefoon vaak in stukken aan de andere kant van de kamer. Met de NoPhone kan ik nu met een gerust gevoel slapen."Weg met social media!

Met de NoPhone kan je niet meer constant kijken naar updates je Instagram-, Facebook- of Twitterpagina. De makers willen met hun product ook bijvoorbeeld voorkomen dat concerten verstoord worden door mensen die constant met hun smartphone bezig zijn.

Selfiespiegel

De makers van NoPhone zijn een actie op Kickstarter begonnen en hadden vijf duizend dollar als doel gesteld. Daar zijn ze inmiddels ruimschoots overheen. Met het verzamelde geld willen ze een 3D-printer kopen waarmee ze de NoPhone gaan maken. Wie extra betaald kan zelfs een selfie-upgrade krijgen, waarmee je reallife selfies kunt maken. In normale mensen taal noemen ze dat een spiegel.

Ster advertentie
Ster advertentie