OMG

To Catch A Cheater test relaties en betekent vaak het einde ervan

  1. Newschevron right
  2. To Catch A Cheater test relaties en betekent vaak het einde ervan

Als je twijfelt aan je partner, dan is het YouTubekanaal To Catch a Cheater niet de plek waar je je relatie moet testen. De YouTubeshow gaat soms heel ver en bij zwakke relaties betekent dit vaak het einde ervan.

Gewillige klant

De vriendin van een loodgieter wilde in één van de recente shows checken hoe haar vriendje zou reageren op een 'gewillige' klant. Ze had echter nooit gedacht dat haar vriend met zo'n aantrekkelijke vrouw en schaars geklede vrouw te maken zou krijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cheater

Het loopt bij To Catch A Cheater overigens vaak verkeerd af. Eric wilde testen of zijn flirterige vriendin op andere mannen zou reageren. De show stuurde charmeur, acteur en fotomodel Jaystar op haar af. Eric dacht even dat zijn vriendin hem goed afwimpelde, maar helaas hadden de presentatoren heel anders nieuws voor hem.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Echtheid

De video's van To Catch A Cheater gaan vaak zo ver, dat mensen het niet geloven. Het zou in scene gezet worden, maar echt hard is dat nooit gemaakt. Ze blijven soms miljoenen views pakken met deze video's. Misschien tijd om hun te exposen in plaats van relaties?

Ster advertentie
Ster advertentie