OMG

VIDEO: Tropisch paradijs met angstaanjagend geheim

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Tropisch paradijs met angstaanjagend geheim

De eilanden van de Straat Torres zijn minuscuul op Google Maps, maar wel enorm populair vanwege de vele luxe resorts die als paddenstoelen uit de grond schieten. De cocktails vloeien rijkelijk en de stranden zijn prachtig, maar het eiland herbergt ook een angstaanjagend geheim.

Puripuri

De Straat Torres-eilanders beweren dat er een zeer sterke vorm van zwarte magie op de eilanden bevindt die de hele bevolking vervloekt. Bijna iedereen gelooft in dit verschijnsel dat puripuri heet, zelfs de priesters die over het algemeen het woord van God volgen.

Familielid vermoorden

Inwoners waarschuwen je om op te passen waar je iets eet en drinkt omdat je behekst kunt worden. Een ander noemt puripuri een bepaald licht dat je beïnvloedt. Het verhaal dat je vaak hoort heeft te maken met een aantal families die openlijk zwarte magie beoefenen. Om dat te kunnen, moet je blijkbaar een familielid vermoorden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drugsprobleem

De inwoners vertellen over een afschrikwekkende ervaringen, maar de verschillende verhalen kunnen ook een andere oorzaak dan zwarte magie hebben. De drug methamfetamine blijkt namelijk razend populair op de eilandengroep. Dat zorgt voor een extreme high en is zeer verslavend. Momenteel zoeken lokale gezondheidsmedewerkers voor een oplossing tegen het groeiende gebruik.

Ster advertentie
Ster advertentie