OMG

Studenten sturen geliefde schoonmaker op vakantie naar Jamaica

foto: facebook/Bristruths
  1. Newschevron right
  2. Studenten sturen geliefde schoonmaker op vakantie naar Jamaica

Schoonmaker Herman Gordon verliet zijn geliefde Jamaica op 15-jarige leeftijd om in Engeland aan de slag te gaan. Hij is inmiddels 66 jaar en werkt al twaalf jaar als schoonmaker op de universiteit van Bristol. Herman is zeer geliefd onder studenten vanwege zijn positieve instelling en daarom besloten een aantal studenten iets prachtigs voor hem terug te doen.

Tickets voor Herman

Ze richtten een crowdfundingpagina op om geld in te zamelen zodat Herman en zijn vrouw een vliegticket naar Jamaica konden kopen om hun familie te bezoeken. Dat hij zeer geliefd is bleek al snel. Binnen korte tijd hadden 230 studenten al geld gedoneerd op de pagina.

Herman in tranen

Bij de envelop met 1500 pond (bijna 1750 euro) zat een mooie brief. Na het lezen van die brief kon Herman zijn tranen niet meer in bedwang houden.

Beste Herman, in naam van alle studenten op Bristol willen we jou bedanken voor de positieve energie die je ons door de jaren heen hebt gegeven. Jij hebt veel van onze dagen een stuk leuker gemaakt en daarom willen we je laten zien dat we dat allemaal waarderen. Dit is onze manier om je te bedanken. Geniet van de zomer. Veel liefde, de studenten van Bristol.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrouw van Herman

Hermans vrouw vertelde Mail Online dat hij dolblij was, maar niet echt uit zijn woorden kwam. Tussen de tranen door wist hij haar via de telefoon te vertellen dat ze naar Jamaica op vakantie gingen en daar was ze erg blij mee: "Dit is geweldig. We zijn allebei volledig verrast. Wat een geweldige studenten!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie