OMG

VIDEO: Agent adopteert jongen die hij redde van zware mishandeling

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Agent adopteert jongen die hij redde van zware mishandeling

Agent Jody Thompson had als agent al verschillende zaken van kindermisbruik behandeld. Bij het zien van de achtjarige John knapte er echter iets in hem. Hij vond John in een ton koud water met zijn handen vastgebonden. Zijn lichaam zat vol blauwe plekken en de jongen was zwaar ondervoed. Jody wist gelijk wat hij moest doen: de zorg voor deze jongen op zich nemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Er was niets op zijn lichaam dat geen wond of blauwe plekken had. Het was verschrikkelijk om te zien.''

Intensive Care

Nadat Jody de jongen in een deken had gewikkeld, ging hij met hem naar de kinderbescherming. Kort daarna ging hij met John naar het ziekenhuis. Jody bleef constant bij hem op de Intensive Care.

''Ik wachtte de hele nacht en dacht alleen maar aan dat verschrikkelijke huis. Ik wist dat ik pas gerust zou zijn als het kindje bij me was.''

Adoptie

Hij contacteerde de adoptiedienst de volgende dag. John mocht vervolgens bij Jody, zijn vrouw en twee biologische kinderen gaan wonen. De biologische moeder van John zat op dat moment in de gevangenis, waar ze beviel van nog een kind. Jody Thompson twijfelde geen moment om haar ook te adopteren. Haar ouders wilden echter geen afstand van het kind doen, maar na een jaar is het toch gelukt om ook het dochtertje officieel deel uit te laten maken van het gezin.

erkenning

Afgelopen week werd Thompson in het zonnetje gezet door het politiekantoor waarvoor hij werkt: ''De manier waarop Jody en zijn familie hun liefde en compassie tonen aan deze jongen en zijn zus is een voorbeeld voor iedereen. Het zijn mannen zoals jij die mij trots maken op de politie. Je verdient dit certificaat en ik ben er trots op met je te mogen samenwerken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie