OMG

Central Cee geeft Mercedes en Rolls-Royce weg aan fans

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Central Cee geeft Mercedes en Rolls-Royce weg aan fans

Zomaar een Rolls-Royce Cullinan of Mercedes Maybach SUV krijgen? Voor fans van Central Cee kan die droom binnenkort misschien uitkomen: hij geeft de twee dikke auto's weg aan zijn volgers.

Rolls Royce en Mercedes

Central Cee deelt op Instagram dat mensen voor twee pond kunnen meedoen aan de giveaway. Uiteindelijk kunnen twee van zijn volgers een auto winnen. Het gaat om een Rolls-Royce en Mercedes, die beiden zo'n 700.000 pond waard zijn. Central Cee zou op dit moment zelf de eigenaar van de auto's zijn. "Oh ja, de winst gaat naar het goede doel", comment de artiest onder zijn eigen post.

Geld

"Zoals vermeld in Cee's grote hit BAND4BAND kregen we "kwart mil voor de Maybach-truck, dubbele R met de fabrieksvelgen..." Je kan een stukje muziekgeschiedenis winnen", staat er in de beschrijving van de giveaway.

Mensen die de giveaway winnen, maar geen ruimte hebben voor de auto of de auto niet willen, om welke onverklaarbare reden dan ook, kunnen ervoor kiezen om 150 duizend pond in ontvangst te nemen en er iets anders mee te halen.

Hoewel veel mensen erg blij lijken te zijn met de actie, zijn er ook veel volgers teleurgesteld dat het om een giveaway gaat en niet om een aankondiging van een wereldtour.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie