OMG

Miss BumBum Brazilië deelt foto's rottend been

  1. Newschevron right
  2. Miss BumBum Brazilië deelt foto's rottend been
Het Braziliaanse model/tv-presentatrice Andressa Urach belandde onlangs weer in het ziekenhuis. Dit kwam omdat de runner-up van de Miss BumBum verkiezing uit 2012, een zware infectie had opgelopen aan haar linkerbeen. Ze had eerder hydrogel en PMMA fillers laten spuiten in haar benen om ze er voller uit te laten zien. Haar lichaam reageerde hier niet goed op.

Rotten
De eerste klachten ontstonden afgelopen zomer. Toen hebben de artsen 400ml hydrogel uit haar bovenbenen verwijderd. Daar bleef het niet bij. Andressa ontdekte dat de PMMA filler aan haar spieren bleef kleven waardoor het weefsel begon te rotten.

Weer in het ziekenhuis
De operatie had niet helemaal geholpen, ze had nog steeds last van pijn. In november werd ze weer opgenomen omdat ze een zware infectie had in haar linkerbeen. Na twee mislukte pogingen om dit probleem te verhelpen, belandde ze op de intensive care afdeling. Dokters hebben bijna haar been moeten amputeren.

Schade
Op dit moment is ze nog in het ziekenhuis aan het herstellen. De 27-jarige deelde de onderstaande foto's om te laten zien wat voor schade de fillers hebben aangericht aan haar been.

Plastische chirurgie
Andressa heeft de afgelopen vijf jaar een neusoperatie, gezichtscorrectie, kaakreductie, borstvergroting, liposuctie en schaamlipverkleining laten doen.

Ster advertentie
Ster advertentie