OMG

Dronken arrestant gaat ervandoor met politieauto

foto: ANP Foto
  1. Newschevron right
  2. Dronken arrestant gaat ervandoor met politieauto

Je bent onder invloed aangehouden, omdat je asociaal met je auto over de weg reed. Uiteindelijk ben je dronken achterin de politieauto gezet, terwijl je het liefste gewoon je bed in wil duiken. Dan zit je toch gewoon achter het stuur van de agent om jezelf naar huis te rijden? Dat dacht een 27-jarige Litouwse man in ieder geval wel.

NAAR VOREN KRUIPEN

Nadat hij woensdagavond in het Zeelandse Hoek werd aangehouden en op de achterbank was geplaatst, kroop hij zelf naar voren om vervolgens het gaspedaal in te drukken. Dit terwijl de agenten nog buiten de auto stonden te praten met een aantal getuigen.

Opsporen

Omdat alle politiewagens zijn uitgerust met GPS-apparatuur was het niet heel lastig om de auto op te sporen, die overigens random stopte. Het bleek dat de man een weiland was ingerend. Met behulp van een politiehond troffen de agenten de man uiteindelijk aan op een erf van een boerderij aan de Hoekseweg, zo meldt Omroep Zeeland.

MARINA BEACH

De man was al aangehouden vanwege asociaal rijden op het recreatiepark Marina Beach. Hij bleek bovendien onder invloed van alcohol. Ook met de politiewagen reed hij niet helemaal volgens de regels. De linkerbanden overleefden de rit niet, waarna een takelwagen de auto weg moest slepen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie