FunX Rotterdam

Kickboks-klassieker tussen Amsterdam en Rotterdam: Cairo vs Balrak

  1. Newschevron right
  2. Kickboks-klassieker tussen Amsterdam en Rotterdam: Cairo vs Balrak

"Ik vind het een hele eer om tegenover Balrak te staan volgende week zaterdag." Geen boze bedoelingen tussen kickboksers Redouan 'The Spartan' Cairo en Ashwin 'Ballie' Balrak. Maar 5 maart is het toch echt vechten geblazen tijdens de Fight League 'The Battle' kickboks-klassieker tussen Amsterdam en Rotterdam.

Terwijl de 40-jarige Balrak te gast was bij Jouw Stad, belde Dulci ook live in met Redouan. De 33-jarige Spartan, is druk bezig met zijn voorbereiding. "Balrak heeft geen intro nodig, hij heeft veel credits in de kickboksscene. Ik weet wat hij kan en ga er vanuit dat het een hele kluif wordt. Daarom ben ik ook heel serieus in mijn voorbereiding. Ik zou hem niet onderschatten."

Comeback

Ballie heeft lang niet in de ring gestaan, maar zijn vechtershart, dat blijft natuurlijk. "Dit is eigenlijk mijn comeback. Ik heb een hele tijd niet in Nederland gevochten. Ik ben een sportschool begonnen in Rotterdam-West en had me er eigenlijk bij neergelegd." Deze aanbieding om tegenover Redouan te staan was toch net iets te aantrekkelijk om af te slaan.

Ster advertentie
Ster advertentie