Naar homepage
FunX Rotterdam

Britse vlogger Terroll Lewis: "Nooit gedacht dat onze liefde zoveel deuren zou openen"

  1. Newschevron right
  2. Britse vlogger Terroll Lewis: "Nooit gedacht dat onze liefde zoveel deuren zou openen"

Vlogger, acteur, personal trainer, maar eigenlijk wil hij vooral mensen motiveren. De Britse Terroll Lewis, van het populaire vloggersstelletje Terroll & Nakita vertelde vanmiddag in Jouw Stad Rotterdam hoe ze binnen 6 maanden 100 duizend volgers kregen.

Reacties

"Ik ben begonnen grappige vines, toen met motivational speeches op Youtube en daarna acteerde ik online." Zo heeft hij ook zijn vriendin Nakita leren kennen, vertelde hij aan Dulci. "We hielden het in het begin stil dat we aan het daten waren. Toen hebben we onszelf voorbereid op mogelijke reacties, hebben we het op social media gezet en zijn we ons kanaal begonnen."

Als ex-bendelid helpt de 26-jarige ook het leven van anderen te verbeteren met een eigen calisthenics programma Block Workout. "We werken met bendeleden en vechten tegen zwaar overgewicht."

Levensstijl

Voor de twee is dagelijks filmen een levensstijl. "Zelfs als we ooit kinderen zouden krijgen, zou ik blijven vloggen. We hadden ook nooit gedacht dat onze liefde voor elkaar zoveel deuren zou openen."

Op verzoek had Terroll nog één advies voor jongens die net een relatie instappen: "Werk eerst aan jezelf. Je wil niet iemand anders opzadelen met jouw bagage."

Niet alleen fans in Engeland waarderen de liefdesverhalen van de twee. "Het is hier alsof ik in Oxfordstraat in Londen ben. Mensen spreken mij aan op straat en willen met mij op de foto." Het is ook niet voor niets dat de vlog waarin Terroll & Nakita uitleggen hoe zij elkaar hebben ontmoet, hun meest populaire is.

Ster advertentie
Ster advertentie