FunX Rotterdam

Pitch je plan in FunX City Rotterdam

  1. Newschevron right
  2. Pitch je plan in FunX City Rotterdam
De jonge ondernemer Mahasin Tanyaui is door FunX en Stichting Suikeroom gekozen tot ondernemer van de maand. Gisteren pitchte ze haar plan in FunX City Rotterdam: Dreamparty ofwel een "droomfeest voor vrouwen". "Het bestaat uit dromen en feesten. Het eerste gedeelte komen de spreeksters om de bezoeksters te inspireren door te vertellen hoe ze hun dromenhebben verwezenlijkt, maar ook om hun dieptepunten te bespreken. Er is heel veel mogelijkheid om te netwerken, om samen te werken en verder te komen om jouw droom te realiseren."

Mahasin nam het op tegen Nourdin Ftitache, die een nieuw automaat voor beltegoed wil waarmee hij internationale bedoelingen heeft. Harold Smits van Stichting Suikeroom was ook aanwezig in de studio en vertelde over de stichting. "Suikeroom is een club met allemaal ondernemers die zelf hun eigen bedrijf hebben en die het ook leuk vinden om geld, kapitaal, netwerk en kennis te stoppen in hele veelbelovende ondernemers om die groot te maken."

Ideaal voor de Dreamparty, aangezien Mahasin graag groter wil worden en meer naamsbekendheid wil. Daarnaast kan ze het aangeboden financiƫle advies en netwerk goed gebruiken. "Ik heb nu een locatie waar maximaal 500 dames in kunnen, maar ik zit ook wel aan grote aantallen te denken richting de 5000."Ster advertentie
Ster advertentie