FunX Rotterdam

Sanie (23) bestelde eten bij alle 173 McDrives van Nederland

foto: Privéfoto
  1. Newschevron right
  2. Sanie (23) bestelde eten bij alle 173 McDrives van Nederland

Het begon als coronaverveling en eindigde in een enorme hamburgermarathon: de 23-jarige Sanie uit Ridderkerk bezocht de afgelopen maanden alle 173 McDrives van Nederland. In Jouw Stad vertelde hij Youssef er meer over. "Iedereen verklaarde me voor gek, maar niemand keek er later verbaasd van op dat ik het ook echt heb afgemaakt. Als ik iets van plan ben, doe ik het ook daadwerkelijk."

Sanie over zijn drive-through-ervaring

9 dagen, 173 drive-throughs

Het kostte Sanie negen dagen om door alle drive-throughs te rijden. "Ik heb een landkaart gekocht en ben op internet gaan kijken waar de restaurants zitten en welke er een drive hebben. Toen ben ik gewoon op pad gegaan." De bonnetjes van zijn bestellingen stopte hij vervolgens in een plakboek, samen met een foto van hemzelf en zijn bijrijder op de desbetreffende parkeerplaats.

1200 euro aan fastfood

Sanie gaf in totaal 1200 euro uit aan al het eten dat hij bestelde. Je zou denken dat je na die honderden hamburgers en kipnuggets helemaal klaar bent met fastfood, maar dat is niet het geval bij Sanie. "Ik kan het nog steeds zien en eten, niks aan de hand. Ik geniet er nog steeds van." Echt dik is hij er ook niet van geworden. "Ik ben misschien twee of drie kilo aangekomen, maar ik ben tussendoor dan ook wel doorgegaan met sporten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gouden tip

Na al die fastfoodervaring heeft Sanie een gouden tip voor iedereen die ook graag een drive-through pakt: "Als je nog kipnuggets of hamburgers over hebt die je later wilt eten, maar die koud zijn geworden: stop ze gerust in het tosti-ijzer. Daar worden ze weer lekker krokant en warm van!"

Ster advertentie
Ster advertentie