FunX Rotterdam

De Rotterdamse one-man band: Rudebeats

  1. Newschevron right
  2. De Rotterdamse one-man band: Rudebeats
Hij was twee weken terug nog in de Big Apple voor een optreden en is binnenkort te zien op het See Me Hear Me Festival: Rudebeats. Muzikaliteit stroomt door zijn aderen, want hij kan zo'n beetje alles. "Ik ben een beatboxer, een live looping one-man band, eigenlijk een multi-instrumentalist." Serkan belde met hem tijdens FunX City Rotterdam en was zo enthousiast dat hij hem ookmaar meteen heeft uitgenodigd om een keer als gast te komen in de show.

Rudebeats beatboxt nu al 12 jaar en probeert altijd nieuwe mogelijkheden te vinden om het nog vetter te maken. Op het See Me Hear Me Festival krijgt zijn optreden een extra dimensie: visuals. Aanstaande zaterdag vertelt hij een verhaal waarbij er puur gebeatboxt wordt in combinatie met visuals. "Wat ik beatbox wordt met live visuals extra versterkt."

Naast het beatboxen wordt er ook nog een korte docu van en over Rudebeats vertoond. Die documentaire begon ooit als een schoolopdracht voor zijn afstudeerjaar op het Albeda College. "Het is echt een uit te hand gelopen project, maar het is wel iets geworden waar ik trots op ben."



Check hieronder hoe Rudebeats zijn ding doet!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie