FunX Rotterdam

Estefano van Aanholt ondernemer van de maand

  1. Newschevron right
  2. Estefano van Aanholt ondernemer van de maand
Oude topondernemers worden gekoppeld aan nieuwe topondernemers. Maar daar moeten de nieuwelingen wel wat voor doen. Dat deden Estefano van Aanholt en Gijs Burgers bij FunX City Rotterdam. Op basis van een groeiplan, twee korte pitches en een vragenronde is Estefano, met zijn luxe-accessoires label City Sabs, gekozen tot de beste ondernemer van de maand april.

"We geven vrouwen wat ze het liefst willen en bieden mannen de juiste accessoires om hun imago te vergroten," zo liet de winnaar horen in zijn pitch. Hij wil van Sabs een breedgedragen accessoiresabel maken. Dit idee van betaalbare luxe nam het op tegen de Ketelbink Bier van Gijs. Dat idee is geboren op de studentenzolder en is volgens hem hard op weg het iconische bier van Rotterdam te worden.

Deze ondernemers zijn eigenlijk dus al succesvol, maar een extra duwtje in de rug kan absoluut geen kwaad. Samen met FunX helpt Suikeroom Durfkapitaal ze op weg. De winnaar krijgt een coachingsgesprek, wordt gekoppeld aan andere ondernemers, krijgt uitgebreide netwerkmogelijkheden en andere nodige hulp.Check hier het verhaal van de ondernemer van de maand maart: Mahasin Tanyaui

Ster advertentie
Ster advertentie