Naar homepage
Sport

David Beckham keihard geprankt door James Corden met foeilelijk standbeeld

bron: youtube/thelatelateshowwithjamescorden
  1. Newschevron right
  2. David Beckham keihard geprankt door James Corden met foeilelijk standbeeld

David Beckham zou eerder deze maand geëerd worden met een standbeeld door de Amerikaanse voetbalclub L.A. Galaxy waar hij zijn voetbalcarrière eerder had afgesloten. Wat Beckham niet wist, is dat James Corden het originele standbeeld had laten vervangen door een foeilelijke versie die Corden zelf had laten maken. Natuurlijk verstopte de comedian zich tijdens de presentatie, zodat hij de neppe onthulling vast kon leggen met camera's.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foeilelijk standbeeld

David Beckham probeerde zich nog in te houden toen hij het lelijke standbeeld zag, maar de Engelsman was duidelijk woest. Hij verzocht de voetbalclub om de camera's uit te zetten en vroeg vervolgens aan de neppe maker wat hij gemaakt had. De ogen van het standbeeld stonden scheef, de kin en armen waren volgens David veel te lang en zijn billen vond hij ook nergens op lijken. Hij was blij dat zijn zoontjes niet kwamen, want die hadden volgens Becks gehuild als ze dit beeld zouden zien. Gelukkig werd hem alles duidelijk toen James Corden ineens opdook.

Standbeeld

Het echte standbeeld dat L.A. Galaxy had laten maken, vond David Beckham gelukkig wel prachtig. Zijn oude club wilde Beckham op deze manier eren, omdat hij de club en de Amerikaanse competitie (MLS) op de kaart had gezet. Ze zien hem als de reden dat er tegenwoordig veel beroemde voetballers uit Europa de stap durven te maken naar de MLS.

Huntelaar

Sommige voetbalfans zien wel erg veel overeenkomsten tussen het neppe standbeeld van Beckham en een andere voetballer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie