Sport

'Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona'

Cristiano Ronaldo heeft nog een contract tot 2022 bij Juventus, maar hij zou inmiddels bij meerdere clubs zijn aangeboden. Een daarvan zou Barcelona zijn. Dat vertelt de Spaanse journalist Guillem Balague aan de BBC. Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou volgens hem instructies hebben gekregen om een nieuwe club voor de Portugese voetballer te vinden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gigantisch salaris

De uitbraak van het coronavirus heeft de nieuwe kampioen van de Serie A hard geraakt en daarom zouden ze volgens Balague van hun huidige topscorer af willen. Ook zou zijn gigantische salaris enorm drukken op de begroting. Ronaldo verdient zo'n 23 miljoen euro netto in Italië. Met het geld dat vrijkomt kan de club meerdere versterkingen halen.

Barcelona

Ronaldo zou al aangeboden zijn bij de topclubs zoals PSG, Real Madrid en zelfs Barcelona. De Koninklijke zou al "nee" hebben gezegd, maar het antwoord van Barça is niet bekend. "Ronaldo is overal aangeboden, zelfs bij Barcelona", vertelt de Spaanse journalist bij de BBC. En toevallig zoeken de Catalanen nog iemand om de aanval te versterken. Mocht de transfer echt plaatsvinden, dan krijgen we een droomduo in Spanje: Ronaldo en Messi in één team. Wie had dat ooit durven dromen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie