Sport

Brownieverkoper gaat als fan naar MMA-wedstrijd en gaat er zelf met de winst vandoor

  1. Newschevron right
  2. Brownieverkoper gaat als fan naar MMA-wedstrijd en gaat er zelf met de winst vandoor

Luis Felipe Alvim wilde wat bijverdienen en besloot samen met zijn vriendin brownies te verkopen bij de ingang van een MMA-toernooi in Brazilië. Dat hij er uiteindelijk met de winst vandoor zou gaan, had niemand zien aankomen.

Brownies

Alvim en zijn vriendin hoopten met het verkopen van brownies wat geld te verdienen om rekeningen te betalen. Echt veel geld haalden ze niet op, maar ze hadden wel genoeg om tickets te kopen voor het gevecht.

Vervanger

Eigenlijk zou Carlos Eduardo Rufino het opnemen tegen Claudinei Kall, maar Kall veranderde van gedachte en trok zich terug. Alvim vecht normaal gesproken muay thai en jiu-jiutsu en kende de coach Felipe Silva. Toen hij hoorde dat Kall had afgezegd, bood Alvim zich aan. Helaas was er toen al iemand anders geregeld. Toen deze vechter op het laatste moment ook afhaakte, werd Alvim alsnog gevraagd.

Huwelijksaanzoek

Hoewel Alvim nog nooit eerder een MMA-wedstrijd had gevochten, wist hij te winnen van Rufino. En dat terwijl Rufino nog maar één keer eerder in zijn carrière is verslagen. Het bijzondere moment bekroonde hij door ook nog eens zijn vriendin ten huwelijk te vragen.

''Ik liet mijn vriendin - inmiddels verloofde - de trailer van de film Troy zien. Hierin wordt aan Achilles verteld dat hij nooit een reus zou verslaan en Achilles reageerde daarop met: dat is waarom zijn naam niet zal worden onthouden.' Dat bleef in mijn gedachten.''

Ster advertentie
Ster advertentie