Sport

Ajax deelt prachtige video na uitschakeling Champions League

foto: Twitter: Ajax
  1. Newschevron right
  2. Ajax deelt prachtige video na uitschakeling Champions League

"Vandaag zijn we boos. Vandaag huilen we. Maar we zullen weer opkomen. Zoals we dat altijd doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ajax heeft een prachtig opbeurend filmpje gedeeld voor alle Ajacieden en iedereen die ze de afgelopen tijd heeft gesteund. Gisteravond glipte de finaleplaats in de Champions League weg in de laatste seconden van de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De Amsterdammers begonnen in Engeland met een voorsprong van 0-1, maar in de return verloren ze thuis uiteindelijk met 2-3.

"Zo, dit is het dan. De droom is dood. Kapotgemaakt in de laatste seconden. We waren zooo dichtbij. Slechts een paar seconden verwijderd van het schrijven van geschiedenis. Een paar seconden verwijderd van die grandioze finale. We hebben een lange reis achter de rug. En wilde reis. Maar vooral: historisch. Wij hebben de wereld laten zien wat het kan doen als je durft te dromen."

kop op, borst naar voren!

Het ging in de eerste helft zo goed en menig Ajacied stond met één been al in de finale. Maar in de tweede helft herstelden de mannen van Tottenham Hotspur zich zodanig dat Lucas Moura maar liefst drie doelpunten wist te maken.

Het is ontzettend zuur om op het laatste moment op deze manier te verliezen en even verdrietig zijn mag. Maar hé, zoals Ajax zegt in hun opbeurende video: "Ons seizoen is nog niet voorbij. Kop omhoog, borst naar voren!" Ajax moet namelijk nog twee belangrijke wedstrijden spelen voor de landstitel.

Ster advertentie
Ster advertentie