STER Advertentie
STER Advertentie

Serena Williams tennist op nieuwjaarsdag tegen Roger Federer

Serena Williams tennist op nieuwjaarsdag tegen Roger Federer
AFP

Dinsdag 1 januari 2019 - 02:00 uur

|

Door:

Burç

Waarschijnlijk ben je vandaag nog je kater aan het verwerken, maar mocht je hoofd het aankunnen dan kan je tenniskampioenen Serena Williams voor het eerst zien tennissen tegen Roger Federer. Nee, je bent niet aan het dromen, die partij gaat vandaag echt plaatsvinden om 13:30 uur.

gemengd dubbelspel

Toptennissers Serena Williams en Roger Federer doen in Australië mee aan het gemengd dubbelspel tijdens het indoortoernooi om de Hopman Cup. Het gemengd dubbelspel houdt in dat een man en een vrouw samen een tenniskoppel vormen. Serena Williams en Frances Tiafoe strijden samen tegen Roger Federer en Belinda Bencic.

Eerste en laatste keer

In tegenstelling tot andere sporten wordt er bij tennis niet bepaald getrashtalkt. Federer zegt dat hij het spannend vindt. Ook hoopt hij dat er veel tennisfans naar de wedstrijd gaan kijken, omdat het mogelijk de eerste en laatste keer is dat ze tegen elkaar gaan tennissen.

Grootste kampioen

Federer zegt dat hij bewondering heeft voor alles dat Serena Williams op en naast het tennisveld heeft bereikt en noemt haar een van de grootste kampioenen in de tenniswereld: "Ik heb met grote tennissers zoals Martina Navratilova en Martina Hingis een mix dubbel gevormd en tegen de beste gespeeld zoals Venus Williams. Deze keer is het tegen Serena, die één van de grootste kampioenen ooit is in deze hele sport."

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Nederlandse Hodan (28) in docu Beyoncé: “Ik dacht dat iemand mij voor de gek hield”

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Kim Kardashian deelt feelgood-video van zichzelf en haar kids

  • Dit zijn de eerste beelden van Riri's Savage x Fenty show en het is lit