STER Advertentie
STER Advertentie

Zoontje van Cristiano Ronaldo is natuurtalent

Zondag 7 april 2019 - 13:10 uur

|

Door:

Burç

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ik was geen natuurtalent op het voetbalveld, maar het schot in mijn rechterbeen was wel sick. Ik trainde daar jaren voor op de gekste pleintjes en amateurvelden van Den Haag. Met Cristiano Ronaldo als vader had het waarschijnlijk minder lang geduurd. Dat is wat ik concludeer als ik zie met hoeveel gevoel de kleine zoon van Ronaldo tegen een bal aan trapt.

Ajax

Misschien moet Cristiano Ronaldo zich de komende weken wat meer richten op zijn kinderen door tijdelijk afscheid te nemen van het voetbal. Dan kan hij de Champions League-wedstrijden van Juventus tegen Ajax rustig uitzitten. Dat maakt de kans ietsje groter dat de Amsterdammers doorgaan naar de halve finale van het Europese voetbaltoernooi.

KINDEREN VAN CRISTIANO RONALDO

Cristiano heeft in totaal vier kinderen. Zijn eerste zoon Cristiano Ronaldo Jr is inmiddels acht jaar oud. In 2017 werd de tweeling Eva Maria en Mateo geboren met behulp van een draagmoeder. Zij zijn inmiddels 1 jaar oud net als Alana Martina, de dochter waar zijn huidige vriendin Georgina Rodriguez van beviel.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Woning en auto van Lexxxus beschoten

  • VIDEO: PlayStation 5 laadt veel sneller dan PS4 Pro

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Nomineer je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards

  • Ga als een gladiator de strijd tegen kaalheid aan!

  • Releasedatum John Wick: Chapter 4 bekendgemaakt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.41594-zoontje-van-cristiano-ronaldo-is-natuurtalent"}