STER Advertentie
STER Advertentie

Kickbokser Amira Tahri (9) wereldkampioen voor derde keer op rij

Zondag 14 april 2019 - 15:17 uur

|

Door:

Burç

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Rotterdamse kickbokstalent Amira Tahri heeft voor de derde keer op rij de wereldtitel gewonnen! De negenjarige wondergirl won zaterdagavond in de gewichtsklasse tot 27 kilo in het Franse Orchies. Daar versloeg Amira de Franse kampioene Eline l'Herbier op punten.

'Wow! Amira Tahri is pas 9 jaar en al 3 keer wereldkampioen kickboksen'

Extreem trots

Amira schrijft op Instagram dat ze trots is op alweer haar derde kickbokstitel: "Ik ben extreem trots dat ik voor de derde keer op rij kan aankondigen dat ik wereldkampioen ben." Amira bedankt in dezelfde post haar trainer Sabri voor al zijn harde werk. Ook haar ouders en management worden bedankt omdat ze altijd voor haar klaarstaan.

Populaire Amira

Amira Tahri werd eerder dit jaar al voor de vierde keer op rij Europees Kampioen. Ze heeft tienduizenden volgers op Instagram en wordt het hele weekend gevolgd door de camera's van de Marokkaanse zender 2M en Videoland. En zelfs Fast & Furious-acteur Tyrese Gibson moedigde Amira nog aan voor het wereldtitelgevecht.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.41687-kickbokser-amira-tahri-9-voor-derde-keer-wereldkampioen"}